Schoenen van Floris van Bommel, met oog op kwaliteit

december 6, 2016 Uit Door admin

Van Bommel heeft al enige tijd een nieuwe lijn, namelijk Floris van Bommel. De van Bommel schoenen zijn al eeuwenlang een begrip. De schoenen hebben een herkenbaar gaatjes patroon en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. De schoenen Floris van Bommel zijn gericht op de wensen van de jongere man, die graag stijlvol gekleed door het leven gaat. De stijlvolle, trendy sneakers zijn voorzien van opvallende prints of felle kleuren. Er wordt gekozen voor suède of stof met een gaaspatroon, helemaal anno nu.

Aandacht voor de zolen

Niet alleen wordt er veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de schoen, maar ook aan de zolen. De schoenen Floris van Bommel zijn voorzien van een rubberen zool met een zaagtandstructuur voor extra grip. Dit zorgt ervoor dat je de sneakers het hele jaar door kunt dragen. Je hoeft niet bang te zijn voor valpartijen op een gladde ondergrond. De veterschoenen met een leren zool geven een classy uitstraling aan de schoen. Deze zijn weliswaar iets gladder, maar het zijn de perfecte schoenen om te dragen om een stijlvolle look te creëren.

Voor ieder wat wils

Je zou eigenlijk meerdere paar schoenen van dit merk in huis moeten hebben. Ongeacht de kleur van je outfit maakt het schoeisel je outfit helemaal af. In de zomer draag je stijlvolle slippers, tijdens het varen de prachtige bootschoen en tijdens een diner de chique veterschoen. En met de trendy sneakers loop je er doordeweeks altijd goed goedgekleed bij.