Laptoptassen, beschermende mode

juni 20, 2017 Uit Door admin

laptoptas

Door de komst van steeds meer laptops is er ook steeds meer vraag gekomen naar laptoptassen. En dit is logisch, want er zitten heel veel voordelen aan en aangezien bijna iedereen tegenwoordig een laptop heeft schaffen ook steeds meer mensen daar een speciale tas voor aan. Laptops worden steeds lichter en daardoor steeds makkelijker te vervoeren. Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat dit vervoeren veilig gaat. Want niemand zit op een beschadigde laptop te wachten, en aangezien voorkomen beter is dan genezen is het belangrijk dat jouw laptop beschermd wordt tegen mogelijke schade.

Waarom zijn laptoptassen handig?

Laptoptassen zijn handig omdat ze bescherming bieden. Een laptop heeft natuurlijk ook de nodige bescherming nodig aangezien laptops kostbaar en fragiel zijn. Veel mensen nemen hun laptop overal mee naartoe, want het is heel handig om al je bestanden bij de hand te hebben. Daarnaast zijn er ook steeds meer studenten die een laptop hebben, dit is zelfs bijna noodzakelijk tijdens je studie aangezien je veel aantekeningen moet maken tijdens hoorcolleges en dit is met de hand vaak moeilijk bij te houden. Sommige opleidingen verplichten het zelfs. Maar het is toch wel risicovol om je laptop los in je rugzak te doen omdat je laptop dan makkelijk kan beschadigen. Dit probleem los je makkelijk op door je laptop in een laptoptas te doen. Een hoes kan je laptop beschermen maar dat is niet het enige handige aan een laptoptas. Vaak zitten er namelijk in een laptoptas aparte vakjes waar je spullen in kan opbergen. Bijvoorbeeld de oplader van je laptop, USB-sticks of andere accessoires. Hierdoor raak je deze spullen minder snel kwijt en hou je alles lekker bij elkaar.

Laptoptas als modeaccessoire

Een speciale beschermtas voor je laptop is niet alleen super handig maar kan ook nog eens een leuk modeaccessoire zijn. Er zijn namelijk veel verschillende soorten laptoptassen in verschillende kleuren, modellen en maten. Je kunt dus echt een tas kiezen die bij jou past. Kijk bijvoorbeeld eens op www.laptoptas-verkoper.nl. Hier verkopen ze heel veel verschillende soorten tassen. Je kunt kiezen voor een hele basic tas in een neutrale kleur maar er zijn ook tassen met mooie printjes en opvallende kleuren. Jouw keuze hangt natuurlijk ook af van waar je jouw laptop voor gebruikt en wat jij mooi vindt. Daarnaast heb je ook nog de keuze voor een laptoptas dames of een laptoptas heren. Een beschermhoes voor je laptop is dus net als een portefeuille en een handtas een echte accessoire. En kom op, als je dan toch je laptop moet beschermen dan kan dat net zo goed op een leuke manier.

Verschillende modellen

Er zijn veel verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een zogenoemde sleeve, dat is een eenvoudig model dat strak om je laptop zit en dus niet veel ruimte in neemt in je tas. Erg handig dus als je liever niet met een grote tas wilt rondlopen maar wel goede bescherming voor je laptop wilt. Maar als je toch meer opbergvakjes wilt dan kun je beter voor een echte laptoptas gaan. Een laptoptas is niet makkelijk om in een schooltas op te bergen maar door de vele opbergvakjes, is een schooltas ook helemaal niet meer nodig. Ook zijn er laptoptassen op wieltjes, de laptop trolley. Een laptop trolley beschikt ook over veel opbergvakjes en is heel handig omdat je deze op wieltjes achter je aan kan trekken en dus niet hoeft te dragen. Als je dus een gevoelige rug hebt of geen zin om een zware tas te moeten dragen, dan is de laptoptas trolley de perfecte oplossing. Nog een handig model is de laptoprugzak. De laptoprugzak ziet eruit als een normale rugzak maar heeft een speciaal vak voor je laptop. Dit vak biedt dan natuurlijk de nodige bescherming en is dus niet zoals een normale rugzak. Het voordeel van een laptoprugzak is dat je behalve je laptop nog veel meer kwijt kan in de tas, net als bij een normale laptoptas. Als je dus graag wat extra opbergruimte wilt maar een normale laptoptas onhandig te vervoeren vindt, kan een laptoprugzak een oplossing zijn. Sommige laptoptassen hebben nog een speciale schouderriem waarmee je de tas als een soort schoudertas kan dragen. Dit is heel handig want dan hoef je je laptop niet altijd goed vast te houden.

Laptopmaten

Voor optimale bescherming is het belangrijk dat je een hoes kiest in de juiste maat. Een laptop in een te kleine sleeve gaat simpelweg niet passen maar een laptop in een te grote tas gaat schuiven en kan hierdoor ook weer beschadigen, en laat dat nou net zijn wat we proberen te voorkomen met een laptoptas. De maten van laptops worden weergegeven in inches. De maat in inches (of natuurlijk ook centimeters) hangt af van de grootte van je beeldscherm. Als je een laptoptas koopt staat er altijd bij vermeld voor welke maat laptop de tas is gemaakt. Het is dus heel belangrijk om hier goed op te letten bij het kopen van een nieuwe laptoptas om bovenstaande problemen te voorkomen.