Kwaliteitsmerken die de man van nu definiëren

maart 19, 2018 Uit Door Brian753

De modebewuste man weet precies wat zijn stijl is. Daarom weet hij precies bij welke merken hij moet zijn om zijn kleding te kopen. Natuurlijk is het fijn wanneer je meer merken tegenkomt. Er zijn nog genoeg die nog ontdekt moeten worden. VTMode, bijvoorbeeld, heeft wel 30 merken die kwaliteitskleding te bieden hebben. De meeste zul je wel herkennen, maar er zijn nog enkele ertussen die je kunnen verassen.

Vanguard is echt een merk die zich aanpast aan de wensen van de avonturier. Hier zul je een stoere outfit in elkaar kunnen zetten die ook nog heel comfortabel zal zitten. Dat kun je gewoon aan de kledingstukken zien. Of het nou om polo’s, overhemden, jeansbroeken, jassen of vesten gaat.

Daarnaast hebben we ook nog PME Legend. Zie je jezelf meer als een comboy-type? Dan is deze meer jouw stijl. Hier vind je meer jerseys die gedyed zijn en comfortabele boots, maar ook overhemden en blazers. Vooral de jeans zijn bekend bij velen om hun stoere look en robuuste materiaal.

Verder hebben we ook het merk Cast Iron die precies past bij de hippe jongeren van tegenwoordig. Hier zul je vele shirts en hemden vinden die een interessante kleur of opdruk hebben. Misschien wel wat voor de hipster?

En dat zijn maar 3 van de vele merken die bij VTMode te vinden zijn. Het is ook een webwinkel die dameskleding heeft, dus als je een cadeau voor je vriendin wilt kopen, zul je hier zeker wel wat vinden. Vergeet niet om de Outlet sectie van de webwinkel te bezoeken om te zien of je een leuke kledingstuk voor een discount kunt krijgen.

Bestellen gebeurt snel en eenvoudig. Jij mag zelf bepalen wanneer je aankoop aan huis geleverd moet worden of je kunt het zelf bij een afhaallocatie komen afhalen. Niet tevreden met je aankoop? Je kunt het dan gratis ruilen en retourneren.