Draag als man de comfortabele V-hals T-shirts

augustus 21, 2016 Uit Door admin

Een groot deel van de Nederlandse mannen draagt bijna dagelijks een overhemd. Het kledingstuk is zowel geschikt voor het werk als vrije tijd. Een overhemd is echter niet compleet zonder een t-shirt met V-hals eronder. Deze zorgen voor een nette uitstraling, en maken je outfit compleet. Bij ShirtsofCotton kun je terecht voor een aantal unieke en mooie V-hals T-shirts.

De V-hals

v-hals shirt voorbeeldDe Dikke van Dale definieert een v-hals als ‘de hals van een kledingstuk in de vorm van een V’. Na dit kledingstuk te hebben gekocht wil je misschien nooit meer iets anders. De t-shirts met V-halzen combineren namelijk stijl met kwaliteit. Bovendien bieden deze t-shirts voor elk wat wils omdat je de keuze hebt uit diverse stijlen en maten. Zo bevat deze collectie t-shirts met een basic V-hals, een medium V-hals en een diepe V-hals.

Knoopjes van je overhemd

De drie soorten V-halzen passen perfect onder een overhemd. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat ze perfect onder passen. Zodoende heb je nooit meer last van een zichtbare boord. Bijzonder genoeg wordt het soort v-hals t-shirt bepaald aan de hand van de knoopjes van je overhemd. Zo past een basic t-shirt met V-hals het beste wanneer je een knoopje van je overhemd overlaat. Een medium V-hals t-shirt past bij twee open knopen, en een diepe V-hals bij drie. Laat de keuze voor een bepaalde maat dan ook afhangen van hoe open je het overhemd graag wilt laten.

Ideaal voor lange mannen

Daarnaast dien je tijdens de aankoop rekening te houden met de maat. Gelukkig zijn de t-shirts zowel geschikt voor kleine als grote mannen, omdat ze worden aangeboden in de maten XS tot 4XL. De t-shirts zijn bovendien voorgekrompen. Dit voorkomt het krimpen van een shirt na een paar wasbeurten.

Lekker in je vel

Het kiezen van de juiste kleur voor een kledingstuk is belangrijk. Ze bepalen namelijk voor een belangrijk deel je uitstraling. Met een basic t-shirt in de kleur wit, grijs of zwart zit je altijd goed. Doorgaans beschouwen mensen deze kleuren als ‘serieus’ en ‘professioneel’. Daarnaast zitten de t-shirts met V-halzen zeer comfortabel. Je draagt namelijk American Cotton, een stof dat gebruikt is voor speciale katoenwerving. Daarbij is bovendien veel rekening gehouden met duurzaamheid. Door de hoge kwaliteit van de stof hebben de shirts een uitstekende pasvorm. Ze zijn absoluut een aanwinst voor de garderobe van iedere man.

Allerlei voordelen

De V-hals t-shirts zijn perfect afgemeten om het ultieme draagcomfort te bieden. Zo voelen ze bijzonder zacht aan. Ook erg fijn is dat de shirts zijn voorgewassen en voorgekrompen. Daardoor zien ze er ook na enkele wasbeurten nog prima uit. Maar ze brengen nog meer voordelen met zich mee. Zo kun je de t-shirts prima dragen onder andere kledingstukken. Niet alleen het al eerder genoemde overhemd, maar bijvoorbeeld ook een polo voor als het lekker weer is. Bij koude temperaturen past een dergelijk t-shirt prima onder een warme trui. Een extra laag houdt je zelfs bij ijzige temperaturen heerlijk warm. Met deze t-shirts zit je altijd lekker in je vel.