De voordelen die je kunt genieten bij Chilla

november 1, 2017 Uit Door admin

Kleding online kopen gaat niet altijd zoals je zou willen. Je kan de verkeerde maat uitkiezen en hebt dan problemen om het terug te sturen of je geld terug te krijgen. Vooral wanneer je kleding bij een buitenlands webshop koopt. Een bikini online kopen komt dan ok met zijn problemen.

Chilla is een Nederlands webshop die badpakken en bikini’s verkoopt. Ze weten precies hoe moeilijk het is om de juiste bikini uit te kiezen. Daarom doen ze hun best om je te helpen. Allereerst geven ze bij elk bikini set een maattabel met alle details over de bikini. Zo weet je of het een small of medium is en wat de cupmaat is.

Verder helpen ze je ook door je een uitleg te geven over de diverse soorten bikini’s. Zowel de topjes als de broekjes hebben diverse stijlen en je krijgt info over ze allemaal. Zo kun je nagaan of ze bij je zullen passen of niet. De Beugeltop bijvoorbeeld is een top die je extra ondersteuning geeft aan je borsten. Ideaal dus voor vrouwen met wat grotere borsten. De String bikini broekje kun je dragen wanneer je geen “tan lines” wilt krijgen.
Wat je kan doen bij een miskoop
Als je weet welke bikini je wilt, kun je nu overgaan naar het kopen ervan. De webshop heeft geen strenge regels en je hoeft niet bang te zijn dat ze je voor de gek zullen houden. Het is een Nederlands webshop, dus je krijgt je aankoop snel aan hui geleverd en ook nog gratis. Je hoeft niet meteen te betalen. Je mag er ook voor kiezen om achteraf de betaling te doen.

Als er iets mis mocht zijn met je aankoop, dan kun je het gewoon retour verzenden. Je krijgt 14 dagen de tijd daarvoor. Je mag ook je geld terug vragen wanneer je niet tevreden bent. Er is een oplossing voor alles.