Al is gedacht aan hair extensions?

juli 4, 2017 Uit Door admin

Het leuke van online shoppen, is dat je niet uit huis hoeft te gaan om de drukte te trotseren. Alles gebeurt in bed of in je luie stoel en je aankoop wordt helemaal aan huis gebracht. Een nadeel ervan, is dat je niet zeker kunt weten of je de juiste item gekocht hebt. Kleding zal allereerst bij je opkomen, maar in dit geval zullen we het hebben over hairextensions.

De kleur van een hairextension online zien kan best verschillen wanneer je het in je handen hebt. Je kunt nou niet extensions gebruiken die niet dezelfde kleur hebben als je haar. Gelukkig zijn er manieren om je hierbij te helpen. Oxy Extensions heeft een manier om je hierbij te helpen. Je moet daarvoor een paar foto’s van je haar maken. Zorg ervoor dat je ook foto’s in he zonlicht maakt, zodat het helemaal duidelijk voor ze zal zijn welk extension het beste bij jouw haar zal passen. Daarna zullen ze je adviseren welke hairextension ze jou kunnen kiezen.

Hun extensions zijn in 2 lengtes te krijgen: 40 en 50 cm. De extension van 40 cm heeft een gewicht van 120 gram en de extension van 50 cm weegt 220 gram. Ze passen bij elk hoofdvorm en haartype. Er is een sale gaande, dus je hebt kans om geld te besparen. Bezoek https://www.oxyextensions.be om gebruik te maken van alle kortingen.

Wanneer je ze op een werkdag bestelt, kun je ze de volgende dag al verwachten. Het is mogelijk om je bestelling te retourneren wanneer je niet tevreden bent ermee. Ook mag je het ruilen wanneer het toch blijkt dat je de verkeerde kleur genomen hebt. Je krijgt 2 weken om dit te doen.